Caps x d’Arta

21/11/2023

d'Arta, producent van diepgevroren groenten, fruit en handige kant-en-klare gerechten, zet zich al geruime tijd in voor duurzame energie. Na het plaatsen van zonnepanelen, een windturbine en waterzuiveringsinstallatie, hebben ook zij de sprong gewaagd in het EV-avontuur en plaatsten laadpalen voor hun medewerkers & bezoekers. 

 

Als duurzame partner ondersteunen wij hen bij:

- het kiezen van de juiste installateur;

- het dagelijkse beheer van de laadpalen;

- het instellen van diverse laadtarieven, afgestemd op zowel medewerkers als externe gebruikers;

- de terugbetaling van medewerkers die elektrisch rijden.

 

Co-CEO Pieter De backere aan het woord

“Bij D’arta staat duurzaam ondernemen centraal.

Als diepvriesproducent vereist ons productieproces heel wat energie. Hierdoor investeren we reeds jarenlang in onze eigen opwekking en besparing van energie. Met onze 10 hectare zonnepanelen en windturbine op onze site wordt +/- 25% van onze totale hoeveelheid elektriciteit ‘on site’ opgewekt.

We plaatsten met Supplimax een 20-tal laadpalen waaronder ook een snellader van 360KW, de Terra superlader van ABB. Met deze superlader kunnen EV-rijders tien tot twintig keer sneller laden dan met een gewone paal.

Caps neemt het volledige administratieve beheer en het onboarden van de laadpalen voor zijn rekening. We zijn heel tevreden van het advies en de hands-on service die we van hen krijgen.

Ook het online platform is een enorme hulp bij de dagelijkse opvolging van onze brandstof- en laadtransacties. Kortom: Caps heeft voor ons de complexe administratie rondom laadinfrastructuur vereenvoudigd.”

Bel ons op 056 73 30 06
of mail ons sales@g-v.be

Kaart   verwijderen?

Weet u zeker dat je kaart   wilt verwijderen?